BodyBoost

BODYBOOST  Enkel og blid udrensning:

2 ugers menu

2 Body SDS træninger,

2 Body SDS behandlinger inkl. meridian massage

Personlig søvnhygiejne

Din epigenetik 

Meditation

Daglig individuel støtte fra din terapeut og mulighed for udveksling i gruppen

     


Hos Speidel Kropsterapi kan du få hjælp til at udrense kroppen gennem Body SDS behandlinger, Body SDS træning, kostvejledning og udrensningskurset BodyBoost.


Åh nej endnu en opgave?

Mange af os kender de gode intentioner om at ændre kost- og sovevaner, fordi vi ved, at det vil gøre os godt. Men for mange mennesker bliver det ved de gode intentioner. Og for nogle bliver de uforløste egentlig gode intentioner forvandlet til endnu en belastning, når vi i irritation bebrejder os selv at vi endnu en gang ikke fik gjort alvor af dem:

Måske havnede du igen på sofaen med en pose lakridser og en eller anden tv-serie, da børnene endelig sov og madpakkerne var smurt! Måske er der hele tiden deadlines, der er så vigtige, at du må vente med at tage dig af dig selv, til der bliver mere ro på! Måske var du om morgenen klar til at få de bedre vaner ind, men som dagen gik, blev du udmattet og al overskud til ændring var langt væk! Måske glemte du helt dig selv og dine intentioner, fordi du blev optaget af andre opgaver! Måske handlede de opgaver om at hjælpe andre med deres behov! Måske blev klokken igen over 1, selv om du havde lovet dig selv at gå tidligt i seng!


Det du sidder tilbage med, er en krop der er presset fysisk, kemisk og et sind, der kan være presset af  gentagne frustrationer, følelsen af utilstrækkelighed og afmagt. Det kan synes som et ubestigeligt bjerg at ændre kost- og søvnvaner. Du kan også sidde tilbage med længslen efter at ændre "et eller andet". Den du kender så godt.


Det sidste de fleste af os har brug for er presset fra endnu en  opgave.

Derfor er udviklingen af BodyBoost udrensningsforløbet hos Speidel Kropsterapi baseret på forståelsen af de krav og mønstre, der kan presse os i vores moderne livsstil. Her er ikke fokus på at veje og måle og udholde, men omsorgsfuldt at bevidstgøre og mærke i egen krop, hvad der sker, når den kemiske tilstand indeni ændres.


Så lad os lige slå det fast! BodyBoost er:

Ikke en stroppetur

Ikke en slankekur

Ikke en sultekur

Ikke en terpen i endnu mere kontrol

Ikke noget der skal overstås, så du kan krydse det af på din to-do-liste

Ikke en tur til palmer og varme lande, men en konkret måde at rense ud i det uhensigtsmæssige lige her i din          hverdag


BodyBoost - et selv-kærligt valg


Et BodyBoost udrensningsforløb er noget helt andet. Den hjælper dig, din krop og dit sind, på mange måder. Helt fysisk og kemisk får du mulighed for at afgifte dine organer og tarme, samt stimulere din krop til at genskabe en naturlig harmoni mellem næringsoptag og forbrænding. Din krop kan udskille rester af farvestoffer, konserveringsmidler og E-numre, som du får gennem din daglige kost eller medicinindtag. Udrensningen styrker dit immunforsvar, giver dig bedre fordøjelse og tilfører din hud naturlig glød.

Men måske endnu vigtigere får du mulighed for blidt, nemt, med forståelse og støtte at udforske din krops vaner og muligheder. Stille og roligt får du nogle oplevelser, der kan være med til at flytte dine grænser og ændre dine vaner - i blid udvikling - for livstid! I takt med din øgede kropsbevidsthed mister du simpelthen lysten til at være i underskud og de uhensigtsmæssige vaner mister derers berettigelse, deres "gamle rille". Dine valg omkring kost og livsstil vil naturligt være dem, der giver dig den balance, du har brug for. For at være glad, for at kunne nå alle deadlines, for at kunne bevæge dig ubesværet, for at kunne præstere og nå dine mål.


Det er det grundlæggende mål med en BodyBoost udrensning.


Læs mere om baggrunden for udrensning.


Gravide og ammende kvinder må ikke deltage i udrensningskurset! 

Opstartsmøde:

Forløbet gennemgås og tilrettelægges

Udlevering af kompendium kostanvisninger, opskrifter og 2 ugers menu lige til at gå til.

Meditation

Intro til søvnhygiejne med spørgeskema og personlig plan

Skema til din epigenetik

Opsamling i gruppen

   

Start af kostplan:

Dag 1:

Nedtrapning (se kompendium)

Dag 4 eller 5:

Body SDS behandling


Dag 7 (første dag på saft):         

Body SDS grundtræning

Meditation   

Opsamling i gruppen


Dag 8 (anden dag på saft):

Body SDS behandling - fokus på meridianer og udskillelse af affaldsstoffer


Dag 9:

Optrapning (se kompendium)


Dag 14:

Body SDS grundtræning

Meditation

Afslutning i gruppen

Book BODYBOOST her på hjemmesiden. Overfør betaling på mobilepay 89831 og jeg sender kvittering og praktisk info om kurset til dig