Behandling

BEHANDLING

I en Body SDS behandling arbejder du med det konkrete problem, som det viser sig hos dig OG den bagvedliggende årsag.

Det er sund fornuft!

Med min indføling, viden om kroppens anatomi og unikke Body SDS teknikker går jeg ind og mærker, hvor de tilgrundliggende problemer rodfæster sig hos dig. Jeg er af den holdning, at alle dele af kroppen hænger sammen. En helt konkret knæskade kan eksempelvis sagtens hænge sammen med en irritabel mave.


Den unikke kombination af Body SDS-metoderne sætter først og fremmest gang i dit kredsløb og aktiverer en gennemstrømning i kroppen. Hertil bliver det lettere at løsne dine spændinger i muskulaturen, inflammationer i sener og hævelser omkring leddene. Jeg benytter teknikker, som er en kombination af massage af musklerne, bevægelse af leddene, pulserende bevægelser, åndedrætsteknikker og Body SDS´ akupressurtryk og zonetryk.


Body SDS er helhedsbehandling, som inddrager både det psykiske og fysiske. Filosofien bag behandlingen er, at traumer og følelsesmæssige belastninger manifesterer sig fysisk og omvendt og at man derfor opnår de bedste resultater ved en kombineret behandling. Derfor vil du muligvis under behandlingen opleve, at jeg både nævner det psykiske og fysiske aspekt. Flere klienter oplever, at behovet for dialog til en Body SDS behandling kan opstå som følge af, at spændinger frigøres, hvorfor jeg kan inddrage samtaleterapi efter behov.


Læs mere om Body SDS systemet og din behandling.


Speidel Kropsterapi tilbyder Body SDS behandlinger til alle. Du kan også booke forløb målrettet sportsfolk, gravide, babyer/større børn og dig/jer der lige er blevet forældre.

En Body SDS behandling varer hos Speidel Kropsterapi 75 min. En behandling efter fødslen varer 90 min.


Se priser for behandling her.