Din behandling

DIN BEHANDLING

For mig er alle mennesker unikke. Det gør sig også gældende i mine behandlinger. Der er ikke to ens behandlinger også selv om to klienter kommer med nogenlunde samme problem. Heller ikke for den samme klient fra gang til gang. Ud fra din krop og din historie støtter jeg dig i at styrke den del, der er vigtig for dig. Behandlingen kan således foregå med samtale eller i stilhed. Behandlingen kan være blid og stimulerende, hård og dybdegående – eller en kombination af begge dele.


Inden din behandling

Jeg vægter vores indledende samtale højt. Her får du mulighed for at fortælle, hvordan du har det og vigtige problemstillinger drøftes. På den måde får vi det bedste udgangspunkt for behandlingen.


Under din behandling

Efter samtalen begynder den fysiske del af behandlingen, hvor du ligger på ryggen med et tæppe over dig.

Du kan under behandlingen opleve at det prikker og snurrer i fingre, læber eller andre steder på kroppen - det er blot fordi blodet iltes under behandlingen og når ud til steder, hvor der normalt har været begrænset gennemstrømning. Det er ganske naturligt. Spændinger kan være bundet emotionelt i din krop og når de forløses kan følelserne følge med - gråd, grin, vrede eller andre følelsesudbrud, mens andre aldrig reagerer følelsesmæssigt. I klient-terapuet samarbejdet er vi der, hvor du er.


Muligvis vil du under behandlingen opleve, at jeg nævner både det psykiske og fysiske aspekt. Flere klienter oplever, at behovet for dialog til en Body SDS behandling kan opstå som følge af, at spændinger frigøres, hvorfor jeg integrerer behandlingen med samtaleterapi efter behov.


Efter din behandling

De fleste mennesker oplever velvære, afspændthed og stor frihed i åndedrættet. Din krops gemte ressourcer vil forstærkes, og du vil som oftest have en følelse af lethed i kroppen.


Din krop arbejder videre med udrensning og afbalancering, hvorfor træthed og lettere ømhed kan forekomme. Dette er ganske normalt og et tegn på, at din krop har taget imod behandlingen.  "Gamle" følelser og hændelser kan komme til overfladen og man kan føle sig mere sårbar. Dette er en naturlig proces, som kroppen gennemgår for at opnå balance. Hvis du i en længere periode har undertrykt smerter, kan du også opleve, at du lige efter en behandling får mere ondt. Dette skyldes, at du tidligere ikke har haft kontakt til denne del af din krop, og den nu er blevet bevidstgjort. Jeg er af den overbevisning, at hvis du ikke får løsnet op for undertrykte smerter, vil risikoen for yderligere skavanker eller sygdomme på sigt være større. I de tilfælde, hvor der er åbnet op for undertrykte smerter, kan det kræve yderligere behandlinger.


Det er vigtigt, at du drikker rigeligt med vand. Det støtter kroppens udrensning, som er aktiveret under behandlingen og mindsker evt. ubehang. Når affaldsstoffer frigives i kroppen, går de i blodet, hvilket kan give kvalme og svimmelhed kort efter behandlingen. Brug din krop hensigtsmæssigt ved at give dig selv det, du har brug for (hvile, varme, tryghed, gråd)


Hvor mange behandlinger?

Der er intet facit for, hvor mange behandlinger man skal gå til, eller hvor ofte. Nogle kommer med akutte skader og smerter i led, andre for at forebygge livsstilssygdomme og for at øge sit velvære, hvorfor hyppigheden af Body SDS behandlinger er op til den enkelte. Desværre kommer størstedelen først til behandling, når skaden er sket – og jo længere man har gået med en skade, desto længere vil den normalt tage at få rettet op på.


Jeg vil altid rådgive dig, så vi sammen kan udarbejde det behandlingsforløb, der passer til dig.