BodySDS til babyer og større børn

Body S|D|S TIL BABYER OG STØRRE BØRN     

Spædbørn

En graviditet og en fødsel er en fysisk, mental og følelsesmæssig oplevelse for dig/jer - og det er den også for dit/jeres barn. Mange stressende indgreb og en hård fødsel kan påføre det nyfødte barn skævheder i kroppen. Dette kan heldigvis forløses og ny kontakt kan skabes.


Ved hjælp af omsorgsfulde Body SDS massageteknikker kan terapeuten rette op på disse skævheder og fysiske og/eller psykiske blokeringer,  så den fine babykrop nænsomt finder på plads.

Massageteknikken er velegnet til behandling af både fysiske og psykiske problemer, fordi den bl.a. kan stimulere babyens kropsfornemmelse, styrke fordøjelsen og nervesystemet til håndtering af f.eks. utryghed og stress. Det lille barn bliver mere roligt og tillidsfuldt, fordi der opnås balance i krop og sind.
Også for større børn

Body SDS er for børn i alle aldersgrupper. At skabe tillid og plads til barnet er altid i fokus. Som terapeut "lytter jeg med hænderne" til barnet.

Jeg har stor erfaring i behandlingen af børn og unge, der har angst, ondt i maven, hovedpine, irriteret tyktarm, fodproblemer, sportsskader, psykiske udfordringer som forældres skilsmisse etc.Under behandlingen

Hvor voksne snakker og analyserer og kan have rigtigt meget forsvar for at undgå en følelse, er især det lille barn 100% i følelsen og har meget let ved at afgive følelsen. For Body SDS terapeuten betyder det, at der ofte er direkte adgang til kroppen og den fysiske forløsning. Derfor er behandlingen af børn kortere, 40-60 min. 

Som forælder er du altid velkommen til at sidde med under behandlingen og indgå efter behov.


Speidel er det eneste aut. Body SDS center, hvor terapeuten også er uddannet jordemoder og psykolog (USA).


Se priser for Body SDS til spædbørn og børn 0-12 år


Børn og ammende kvinder må ikke deltage i udrensningskurset